Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Dance academy преподаде първия си урок по танци на бг звездите

отпечатай новината

23.01.2009 17:20 | Видян 6474 пъти

Dance academy преподаде първия си урок по танци на бг звездите

На 22-ри януари с невероятно танцово шоу в зала „Фестивална” отвори врати Dance Academy! Водещ на събитието беше самият Крал на „Денсинг Старс” – Орлин Павлов! Синеокият красавец не се задоволи само с ролята на водещ, той пя и танцува заедно със своята екранна половинка Яна Акимова. Сред гостите блестяха Дони и Нети, Илияна Раева и Наско Сираков, Коцето Калки, ген. Василев, Марта Вачкова, Андрей Баташов и съпругата му, трите Адреналинки Яна, Жана и Алекс, Дани Милев, певицата Райна и много други. Част от тях излязоха на сцената, за да се включат в шоуто с песни и танци.

Първа сред певците се изяви Поли, която познаваме от „Денсинг Старс”, с изпълнение на новата си песен. След нея директно се включи Орлин, който бързо преминаваше от песни към говорене и към танци. Чрез истински танцов спектакъл създателите на Dance Academy представиха всички видове танци, които ще се преподават от тях.

Домакините предадоха първия си урок на всички гости на Академията. Някои от тях имаха шанса също да потанцуват с Ана Дончева, Фил Сърмов и останалите чрез специална томбола. Шестима от гостите се състезаваха за голямата наградата – едномесечна ВИП карта за посещения в Dance Academy.

Основатели на Академията са Ани и Фил. Към тях се присъединиха и други имена от „Денсинг Старс” – Лили, Яна и Тишо, хореографката на Адреналинките – Стаси, водещата Марта Вачкова. Една от новините на вечерта бе, че в Dance Academy се включват две нови имена които са не просто известни... две имена, които са се превърнали в символни за танца и грацията - златната Бианка Панова и примата на балета Маша Илиева!

Цялото това съзвездие от преподаватели ще предостави на учениците си възможност да избират между... латино, спортни, народни танци, рокендрол, класически балет, аеробика, йога и тае-бо!

Според създателите си Dance Academy е най-луксозното и профилирано училище за танцуване в България. Те са нарекли танците, които  ще преподават „соушъл танци”, защото сближават хората, помагат им да преодоляват психическите си бариери. Във време, в което се затваряме все повече и трудно общуваме с другите, танцуването заедно е чудесен начин да се социализираме. Защо да не заменим интернет общуването с истински, жив контакт с други хора, със създаване на реални нови приятелства. Това е особено важно  за децата, които растат в един все по-виртуален свят. Затова чаровните танцьори канят  в Dance Academy деца и възрастни, професионалисти и любители, начинаещи и напреднали... Всеки е добре дошъл. Когато танцуваш няма значение възрастта, социалното положение и други подобни категории... И това му е най-хубавото на танца – в него всички са равни!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !