Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Красавиците от София ден и нощ показаха горещи тела

отпечатай новината

26.07.2017 14:54 | Видян 3109 пъти

Красавиците от София ден и нощ показаха горещи тела

Най-знойните грации от хитовия сериал показаха тела на богини край родното Черноморие, пише Галерия. Лято е и живакът разсъблича знойни девойки по плажовете, а сред тях и родните звезди.

И докато едни не спират да се оплакват каква е жега, други благославят високите температури, защото благодарение на тях могат да се насладят на секси телата на любимите си героини от София – Ден и нощ.

Смуглата красавица Симона от София – Ден и нощ обра овациите с тяло на секс бомба. Истинското ѝ име е Калина Иванова и в реалния живот е също толкова луда, колкото е и в сериала. Кики, както я наричат приятелите ѝ, е едва на 20 години, и е бунтарка досущ като героинята си.

Калина отлично знае как изглежда и какво тяло има, и затова честичко се снима предизвикателно в мрежата. Неслучайно феновете ѝ са над 50 000 само във Фейсбук. В сериала играе ролята на Симона – дъщерята на хазяина Боби, който трудно се справяше с непокорния ѝ нрав.

Галя показа форми на богиня. Тя също се казва Калина и е не по-малко секси от колежката си. Кузманова се възползва от лятната ваканция на сериала и се отдаде на морска почивка по родното Черноморие.

Блондинката зарадва феновете си с тяло на богиня, стегнати форми и пищна гръдна обиколка. Калина Кузманова често може да бъде засечена и в Сатиричния театър. Тя е от малкото участници в София – Ден и нощ, които са професионални актьори.

Идеята на сериала е да се наемат основно аматьори, за да се избегне неестественото театралничене. В сапунката Галя е модел, който отчаяно търси любовта.

Мишенцето на фотографа Дани се оказа самото съвършенство. В сериала Михаела няма навика да си показва тялото, за сметка на това пък в реалния живот често обича да палува в мрежата.

Истинското ѝ име е Елизабет Фейм и също не пропусна да се топне в морето край Поморие. За разлика от останалите си колежки, Елизабет не се страхува да извади любовния си живот на показ.

Студентката по Английска и руска филология има сериозна връзка с денс танцьора Мартин Методиев, който е луд по знойното ѝ тяло.

Теди Цветкова е също толкова умна и красива, колкото героинята си Джулия в София – Ден и нощ. 25-годишната чаровница посрещна рождения си ден в Гърция, откъдето изпоти с горещи снимки.

Феновете ѝ едва ли са имали съмнение, че Джулия ще е самото нежно съвършенство. Теди е завършила Журналистика в София и в момента работи по специалността си като главен редактор в женско списание.

Също толкова добре се справя обаче и в сериала, където веднага направи впечатление с актьорските си заложби. Ролята ѝ е на шефка на барманите в местен клуб и гадже на женкаря Марио.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !