Мария: Искам да прекарвам повече...

Поп-фолк певицата Мария разкри, че се отказва от сцената...

Бруклин Бекъм и Никола Пелтц се...

Дали вече е имало звездна сватба? Поне така си мислят...

Скулптор се разкъсва между две жени в романа Изваяни в страст

отпечатай новината

27.07.2017 14:55 | Видян 707 пъти

Скулптор се разкъсва между две жени в романа Изваяни в страст

Страстна руска поетеса и скромна френска девойка водят битка за сърцето на човек на изкуството. Класическият любовен триъгълник се заплита в романа Изваяни в страст.

Това е второто заглавие от златната лятна поредица Под знака на любовта - 2017, тиражирана от издателство Милениум. Свенлива девойка от провициално френско градче среща мъжа на мечтите си – талантлив скулптор, обвит в романтичния ореол на трагичната любов.

Тя се влюбва искрено и е готова да свърже живота си с него завинаги, но той не може да забрави предишната си изгора – красива рускиня - талантлива поетеса, която го е накарала да страда. Себичен и горд, артистът посяга на невинното момиче, само за да удовлетвори желанието си отмъщение.

Серия от разкъсващи съмнения, подозрения и разяждаща ревност водят до най-неочакваната развръзка. Коя ще се окаже истинската муза за даровития, но егоцентричен творец? Изваяни в страст е роман за изстраданата обич, която разцъфва след изпитания и превратности, и за чувствени плътски наслади, на които са способни само хората на изкуството.

В романа се сблъскват два свята - този на провинциалната жена, която е вярна на традиционните семейни ценности, и другия - на парижките нрави. Дамите в столицата са разкрепостени, свободолюбиви, горди и често освен съпруг си имат и любовник. Анри Ардел е литературният псевдоним на френската писателка Берте Абрахам, авторка на изключително популярни любовни романи.

Героините ѝ са жени с висок морал, които преживяват дълбоки драми, които ги карат да погледнат с нови очи на света. Творчеството ѝ е преиздавано многократно и превеждано на редица езици. Ардел е авторка на 35 книги, в които влага цялата си страст.

В живота си авторката предпочита усамотението и така и никога не се омъжва. Изваяни в страст е една от най-новите книги, които ще бъдат представени на Алея на книгата във Варна. Тя ще продължи от 28 юли до 6 август, привличайки почитателите на хубавото четиво с хиляди атрактивни предложения на повече от 50 издателства. Книгите на Милениум ще откриете в шатра номер 10, на главната улица - между хотел Черно море и Фестивалния конкресен център.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !