Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Николай на Ирен Кривошиева ѝ кръшкал с Елана Йончева

отпечатай новината

01.08.2017 12:18 | Видян 1630 пъти

Николай на Ирен Кривошиева ѝ кръшкал с Елана Йончева

Ирен Кривошиева иска да се разведе за шести път и е поставила ултиматум на съпруга си - оператора Николай Николов, пише днес в."Телеграф". Звездата от "Хотел Централ" подозира мъжа си в серия изневери, и то с една и съща жена.

Кривошиева е нарочила за негова любовница Елена Йончева, която сега е депутатка. Николов действително е близък с Йончева от години, тъй като се е подвизавал като неин бодигард и оператор. Ако двамата действително сложат край на брака си, това ще превърне Кривошиева в рекордьор по брой бракове у нас.

В световен мащаб я води само Елизабет Тейлър. Преди няколко месеца Ирен признала пред свои близки, че тя и Николай изживяват криза в брака си и ако нещата продължат така, тя ще подаде молба за развод. Въпреки семейните драми и скандали Кривошиева се надявала, че тя и Николай ще успеят да изгладят различията си и да си простят забежките си.

Актрисата напусна петия си мъж именно заради любовта си към Николай. С оператора се запознали не другаде, а в дома на Елена Йончева. Пили кафе, писали си по Фейсбук и тя успяла да завърти главата на 17 години по-младия от нея мъж. Въпреки шестте си брака най-известна си остава аферата й със Стефан Данаилов, от когото има син.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !