Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ал Бано и синът му с изненадващ дует в София

отпечатай новината

02.08.2017 11:13 | Видян 1763 пъти

Ал Бано и синът му с изненадващ дует в София

Символът на италианската музика Ал Бано е подготвил голяма изненада за публиката у нас по време на грандиозния концерт със Софийска филхармония – изпълнение с талантливия му наследник Яри Каризи.

На 5 октомври в Арена Армеец баща и син ще обединят сили за един емоционален и изненадващ дует специално за българските фенове. Ексклузивно за родните почитатели на красива италианска музика, Ал Бано е решил да покани големият си син, който е изключително добър музикант с уникален глас и неподражаема харизма.

Несъмнено Яри Каризи е наследил таланта на именитите си родители - Албано Каризи и Ромина Пауър. Синът на най-продавания дует в историята на музиката гради успешна самостоятелна кариера в Италия.

Той е сгоден за дъщерята на легендарната актриса Орнела Мути - моделът Найке Ривели, която е неотлъчно до него по време на многобройните му участия. Очаква се красавицата да придружи Яри Каризи и по време на визитата му у нас.

Концертът на италианската суперзвезда Албано Каризи с виртуозите от Софийска филхармония е на 5 октомври от 20:00 ч. в Арена Армеец. Събитието се организира с подкрепата на Италиански културен институт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !