Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Селена Гомез си хапва сапун и стъкло

отпечатай новината

02.08.2017 14:12 | Видян 1928 пъти

Селена Гомез си хапва сапун и стъкло

Само преди две седмици Селена Гомез даде нагледен пример за това как се прави ефектно видео, чиито разходи едва ли възлизат (дори по български стандарт) на 100 лв за бензин, оператори и маникюристка. Лирик клипът към Fetish представляваше близък план на устните й, които, докосвани от кичури коса и пръстите й, със сигурност провокираха гъдел в низините на мъжката част от човечеството.

Реалното видео към хипнотизиращото секси парче обаче е още по-провокативно. В него Селена слага ретро роклята на отчаяна съпруга, която в нервния си срив съсипва кухнята си и хапвайки сапун, стъкло и малко червило припада на пода. Откритието на „Дисни“ има сцени и във фризер, оборудван като ресторантьорски склад, в който припка боса и отново нанася безразборни материални щети.

„С начина по който израснах, чувствах, че в мен има тъмна част, до която още не съм се докоснала. Нямах нито възможността, нито самочувствието да го направя.“, обяснява решението си да се забърка в подобен истеричен сюжет половинката на The Weeknd. “Сцената в кухнята беше толкова освобождаваща, почувствах се чудесно, омазана цялата в яйца, домати и прах.“, добавя тя. 

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !