Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Адел и сафари белязаха короната на Биляна Лазарова в Тайланд

отпечатай новината

03.08.2017 11:06 | Видян 1912 пъти

Адел и сафари белязаха короната на Биляна Лазарова в Тайланд

Мощен глас, който те кара да настръхнеш броени секунди, след като го чуеш да шари из тоновете на шлагера на Адел Someone Like You – това беше козът, с който 16-годишната Биляна Лазарова спечели журито на световния конкурс за красота Miss International Teen Princess, научи „Монитор“. Събитието се проведе преди дни в тайландския град Чианг Май, за където тийнейджърката замина в компанията на Ирина Папазова – собственик на модна агенция „Интерсаунд“. Екзотичното им приключение продължи една седмица, а двете останаха очаровани най вече от гостоприемството на домакините си.

„Всички бяха много усмихнати, готови да помогнат по всяко време. Такива хора се срещат много рядко“, изрази радостта си пред „Монитор“ Папазова. В програмата им в рамките на конкурса бяха включени редица вълнуващи преживявания, като Биляна дори имаше възможността да изкъпе слон, с който се запознали по време на едно от сафаритата, на които ги завели организаторите.

Последната вечер от бляскавото събитие бе белязана от три тура – униформи, национални носии и вечерни рокли. „Нашата беше вдъхновена от Пепеляшка. Тук искам да изразя благодарността си към София Борисова, която е отговорна за този дизайн. Заради него спечелихме и отличието за най-добра вечерна рокля“, обясни още Папазова, която стои и зад конкурса „Мис България“. Лазарова, която по-паметливите зрители помнят от риалити формата „Големите надежди“ през 2014 г., премери чар и талант с представителки на още 29 държави.

Тя си тръгна от Тайланд не само с короната, но и с четири специални награди. „Особено впечатление ми направи и местната кухня, особено морската храна. Правят я по доста различни начини - с ориз, например. Изключително вкусна беше – значително по-пикантна, отколкото сме свикнали тук, в България. На Биби обаче това не й хареса чак толкова“, намигна още собственичката на „Интерсаунд“.

Пред „Монитор“ тя обясни, че въпреки триумфа, регламентът не позволява домакинството за следващата година да се даде на страната победител. „Имаше доста категории – за по-малки деца, а и за момчета. Няма как да се разпръсне конкурса, затова и няма такива условия“, уточни Папазова.

Междувременно съвсем скоро се очаква да се състои и премиерата на новата песен на Биляна, която ще е в дует с оборотния рапър Кристо.
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !