Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Кристен Стюарт пак ще ходи по мъже

отпечатай новината

05.08.2017 09:06 | Видян 1848 пъти

Кристен Стюарт пак ще ходи по мъже

Актрисата Кристен Стюарт заяви, че е готова отново да се среща с мъже, пише монитор. Въпреки че се определя като "голям гей", звездата от вампирската поредица Здрач не намира сексуалната си ориентация за окончателна.

„Някои хора обичат запечено сирене и биха го яли всеки ден до края на живота си. А аз искам да пробвам всичко. Ако веднъж опитам запечено сирене ще ми хареса, но ще иска да похапна и друго.“, обясни с метафора 27-годишната красавица.

Тя сподели още, че е била лудо влюбена във всяка една от половинките си, независимо от пола. Припомняме, че след връзката си с актьора Робърт Патинсън, тя бе свързвана с няколко жени, сред които бившата си асистентка Алиша Каргил и певицата Стефани Соколински, по-известна в музикалните среди като Соко.

В момента Стюарт е щастливо влюбена в модела Стела Максуел. Двете делят покрив и постеля в къща в Лос Анджелис и дори се спекулира, че замислят за следващата крачка, а именно сватба.

Искрата между тях пламва преди около година, а майката на актрисата познава ангела на Victoria’s Secret и е дала на двойката своята благословия.

Скорошните откровения на Кристен обаче подсказват, че тя може би още не е готова да мине под венчилото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !