Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Лара Фабиан представя англоезичен албум у нас

отпечатай новината

07.08.2017 09:18 | Видян 1256 пъти

Лара Фабиан представя англоезичен албум у нас

Световноизвестната белгийска певица Лара Фабиан ще акостира на българска сцена, за да представи най-новия си албум Camouflage. Дискът е почти готов, а песните в него ще звучат единствено на английски език, за разлика от предходния проект на звездата, в който песните звучаха само на френски.

Фабиан, която само преди дни представи сингъла си Growing Wings, е работила по албума в три града – Лос Анджелис, Брюксел и Стокхолм.

България попада в списъка на спирките от световното турне на певицата, което ще стартира в подкрепа на Camouflage догодина. У нас изпълнителката на Je T’aime ще отпусне глас на 27 март, а терен на лиричния й концерт ще даде зала 1 на НДК. Освен песните от Camouflage, в сетлиста на Фабиан ще бъдат включени някои от най-големите й хитове, като певицата е подготвила и няколко изненади за българската си публика.

Билети за шоуто вече можат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и се котират на цени от 59 до 159 лв. Всеки, закупил си пропуск за събитието, ще получи като подарък албума Camouflage, който ще му бъде връчен лично от екипа на Фабиан.

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !