Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мила Йовович става Кървавата кралица в София

отпечатай новината

10.08.2017 14:13 | Видян 1885 пъти

Мила Йовович става Кървавата кралица в София

С кадифен глас, умопомрачаващ сексапил и юмрук, способен да пробие стена още от първия удар, Мила Йовович бетонира статута си на най-успешно развиващата се актриса с балкански корени в Холивуд. Днес тя дава повод за наздравица на всички любители на чистокръвния екшън у нас.

В студиата на „Ню Бояна“ актрисата ще тества как работи умът й в полза на Голямото зло от този октомври, когато ще застане пред камерата на режисьора Нийл Маршал („Игра на тронове“) за римейка на „Хелбой“ - „Възходът на Кървавата кралица“. Работата по новата лента ще започне две седмици по-рано в Лондон, след което екипът ще се премести на български терен за допълнителни два месеца

Йовович, която към момента е в процес на последни преговори за участието си в проекта, ще влезе в ролята на Кървавата кралица - основният антагонист, срещу когото ще се изправи любимото ни адово изчадие, изскочило от рисуваните страници на Майк Миньола.

Той работи редом до Маршал и по сценария на филма, а сред хората, които към момента наливат основите на сюжета, попада и Арън Илай Колейт, превърнал сериала „Герои“ във истински феномен на миналото десетилетие. За Милович това няма да бъде първи досег до страната ни. През 2014 г. тя прекара три седмици у нас за заснемането на шпионския трилър Survivor. Само преди няколко месеца пък българинът Иван Кутиков стана продуцент и аранжор на последната й песен Attention, която тя записа в студиото му в Холивуд.

Какви качества са необходими, за да вдъхнеш истински ужас у червения демон – отговор на този въпрос ще търси звездата от „Заразно зло“, когато се изправи лице в лице с Дейвид Харбър – актьорът, когото ще видим в главната роля на Хелбой. Той пое волана от Рон Пърлман, изиграл персонажа в първите две оригинални ленти под щампата на комиксовия герой. Причината за официалната му раздяла с франчайза бе категоричният отказ на Гилермо дел Торо да режисира трети филм от поредицата.

Въпреки че и двамата първоначално заявиха ентусиазма си да се завърнат към Хелбой, различията във вижданията за новия филм на дел Торо и продуцентите доведоха до крах в работните им отношения. Макар мнозина да останаха разочаровани от факта, че бащицата на червения демон в киното няма да се завърне на режисьорския пост, Маршал обещава изненадващо свеж завой към по-тъмни сюжетни нишки за персонажа.

Поради тази причина филмът ще пристигне на големия екран с препоръчителен родителски контрол за лица, ненавършили пълнолетие. Истинско съкровище в каста на „Възходът на Кървавата кралица“ е и британският актьор Иън Макшейн, проправил си път към сърцата на киноманите с продукции като „Джон Уик“, „Търсачът“, сериала „Американски богове“ и „Карибски пирати: В непознати води“.

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !