Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джена тресе задник и половина

отпечатай новината

14.08.2017 13:56 | Видян 2586 пъти

Джена тресе задник и половина

В голяма заблуда са онези, които си мислят, че Джена е възвърнала формата си отпреди раждането, пише Уикенд. Да, поотслабнала е, но задникът ѝ пак си е огромен.

А и няма изгледи в скоро време Б страната ѝ да заприлича на детско барабанче при положение, че се тъпче с храна като не видяла. Малко преди 22 часа в събота, 29 юли, Джена и мъжът ѝ Атанас Стоев се озоваха на последния етаж в търговския център, където е зоната с обектите за хранене.

Изгладняла от дългото обикаляне по магазините, разградчанката се юрна към павилиона за сръбска скара, но там вече бяха разпродали мръвките. Съпругът ѝ предложи да хапнат суши, но офертата му не ѝ се понрави.

„Тц, това трябва да се яде с клечки”, отсече тя и в крайна сметка избра заведение, в което се приготвят сандвичи с продукти по желание на клиента.

Там продавачите напълниха на пайнерката и Наско две дълги франзели със сирена, колбаси, зеленчуци и сосове. Получили сандвичите си, Джена и мъжът ѝ се настаниха на една от крайните маси в зоната за хранене на мола.

Столът на певицата прискърца под тежестта ѝ, но тя не се смути, а се нахвърли върху франзелата - заръфа я като див звяр. За секунди бузите ѝ се издуха така, сякаш под тях имаше топки за тенис.

Вярна на принципа „Когато ям, съм глух и ням”, фолк звездата не продума, докато не приключи с яденето. Огромния си сандвич тя омете за 3 минути и 40 секунди. На мъжа ѝ му трябваше доста повече време, за да погълне своя.

В мола Джена през цялото време изглеждаше дълбоко депресирана. Дали пък това не се дължеше на факта, че същата вечер във Варна концерт имаха най-оборотните изпълнителки на Пайнер, на който тя не беше поканена да пее?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !