Оперни солисти на Болшой театър...

Един изключителен празник за сетивата предстои за...

Гледаме Уилям Дефо на София Филм Фест

Ценителите на качественото кино ще аплодират големия...

Люси Дяковска: Слави ми спаси живота

отпечатай новината

15.08.2017 11:15 | Видян 1341 пъти

Люси Дяковска: Слави ми спаси живота

Слави Трифонов ми спаси живота. Той ми даде кураж да се занимавам с музика още през 1993 г. Той искаше да не се отказвам от мечтата си да стана певица и бе първият човек, който направи излизането ми на българска сцена възможно.

Тези думи на благодарност отправя пред България днес певицата Люси Дяковска към шоумена, пише новини.бг. Той е човекът, който за първи път я кани да пее с него по участия.

По онова време тя още е неизвестно момиче с големи надежди. Ходи по участия с Ку-ку бенд и изпълнява известни шлагери. Музиката, която обича, е различна от това, което Трифонов изпълнява, и Дяковска решава да се пробва извън България.

Зад граница тя намира продуценти, които я правят част от групата Ноу ейнджълс и записва албуми и хитове. Става световна звезда. Имаше периоди, в които изпадах в депресия от това, че постоянно бяхме обградени от фенове, разказва Дяковска.

Преди години ме изнасилиха пред една дискотека в родния ми град. Случката тогава не остави негативно петно в мен. Трудно ми е да си обясня защо, но някак си го приех и успях да го преодолея.

Тогава по някакъв начин десетте души, които минаха покрай мен, не обърнаха внимание на това, което се случваше, но не мога аз, заради хора, които са изплашени, защото тогава годините бяха такива, да ги карам да се чувстват виновни.

Но иначе историята няма нищо общо с избора ми на сексуалност. Не смятам, че това, че харесвам собствения си пол, е някаква човешка драма, заявява Дяковска. Именно след тази случка се появил Слави Трифонов.

Връзката ми с Трифонов ще си остане силна и до днес. Ние сме добри приятели и аз много уважавам това, което той прави, казва Люси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !