Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Най-популярните влогъри се събират за първия Comic Con в България

отпечатай новината

17.08.2017 12:13 | Видян 1519 пъти

Най-популярните влогъри се събират за първия Comic Con в България

Остава по-малко от месец до първото издание на Aniventure Comic Con, българското Comic Con събитие, което събира под един покрив всичко най-интересно и вълнуващо за младите хора у нас.

В рамките на цял един уикенд всеки посетител ще има възможност да се забавлява, да научи нещо ново, да се състезава или пък да срещне популярни лица от екрана. Освен актьорите от популярния сериал на HBO Игра на тронове и Дневниците на вампира, посетителите ще могат да се срещнат лично и с най-популярната двойка влогъри в България - Стан и Стефи, благодарение на Егмонт България.

Те заедно имат над 270 000 последователи в YouTube и генерират близо 3 милиона гледания всеки месец. През май месец 2017 Стан дебютира с първия си роман Невидим, който оглавява седмичните класации за най-продавана книга във всички големи книжарници в страната и носи важно послание за подрастващите и техните родители, а представянето ѝ в осем български града предизвиква нетипични опашки пред книжарниците.  

Стан и Стефи ще имат специален панел във втория ден на фестивала (10 септември) от 11:00 часа, за който са подготвили някои изненади за своите фенове, както и са готови да отговорят на всеки техен въпрос. Почти веднага след това, всеки желаещ ще може да получи личен автограф или снимка за спомен със Стан и Стефи в Meet & Greet зоната на Aniventure Comic Con.  

Освен тях, феновете на този нов вид култура ще имат възможност да видят и да си поговорят на живо и с още много популярни лица от онлайн пространството, като Цветослав Цонев – Цуро (популярен влогър и автор на книгата Блендер), Слави от The Clashers, Gothika_47, Venom The Doctor, друго популярно дуо - Just Have Fun и още много други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !