Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Леонардо Ди Каприо и Кейт Уинслет релаксират край басейна в слънчевия Сен Тропе

отпечатай новината

18.08.2017 09:15 | Видян 3882 пъти

Леонардо Ди Каприо и Кейт Уинслет релаксират край басейна в слънчевия Сен Тропе

Те формираха близко приятелство след участието си в иконичната романтика Титаник на Джеймс Камерън, излязла през 1997 г.

И Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо са доказали, че приятелството им е също толкова силно, двадесет години по-късно, тъй като те бяха видяни да се наслаждават на почивка заедно във Франция.

Съпрузите, които изиграха Роуз Деуит Букатер и Джак Доусън в известния филм, наскоро се събраха в Сен Тропе, когато Уинслет, на 41 г., подкрепи дългогодишния си приятел и съ-звезда, 42 г., в гала за екологичната фондация на Лео през юли.

Двойката не само позира за снимки на събитието в южната част на Франция, но им отне известно време, за да се измъкнат край басейна на луксозния френски имот на Лео.

Кейт се плъзна в оранжев бикини с флуоресценция за срещата, която тя съчетава с бяла плажна рокля, за да подчертае завидните ѝ женски извивки.

Поддържайки небрежно пред своята бляскава вечер, майката на три деца добави селекция от деликатни златни огърлици и обвърза външния си вид с тъмни слънчеви очила.

Тя преметна косата си в разхвърляна опашка и реши да отиде без грим за деня край басейна, за да привлече вниманието към завидния ѝ блясък.
 
Още снимки можете да видите в нашата ГАЛЕРИЯ !!!
 
Daily mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !