Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мая Нешкова сменя Марги Хранова в Брадъра

отпечатай новината

21.08.2017 13:10 | Видян 1828 пъти

Мая Нешкова сменя Марги Хранова в Брадъра

Първоначално за него била поканена Маргарита Хранова, но след отказа й, продуцентите са се ориентирали към колежката й Мая Нешкова

Родните плеймейтки ще си разделят хонорар от половин милион лева за участието си във „ВИП Брадър“ тази есен, научи „Телеграф“.

Продуцентите на реалити шоуто са заделили 500 000 лв. за своите участници. Заради любовното си мото, за този сезон са поканени основно хубавици, които се препитават като си размятат голите цици и задници. От тях се очаква да показват прелестите си и на тв екрана, както и да раздухват клюки за любовниците си, които също не са случайни хора.

Сред първите поканени са неуспялата да стане Мис Плеймейт 2016 Мартина Юрукова. Блондинката е двойничка на Адриана Лима и се слави с най-голям бюст сред колежките си. На такива големи цици се радва и Джулиана Гани, който се забърква от скандал в скандал и също има какво да покаже и разкаже. От последния конкурс на Плейбой са цанени победителката Маги Бадер и нейната подгласничка Деси Фотосесията, които постоянно са в конфликт за титлата, дори след края на конкурса. Спряганата за любовница на бизнесмена Християн Гущеров докато бе съпруг на фолкпевицата Мара Отварачката - Анжелина Атанасова, си сложи нов силиконов бюст и има оферта да го покаже и на зрителите пред екрана, пише blife.bg.

И този сезон на ВИП Брадър няма да се размине без естрадна легенда. Първоначално за него била поканена Маргарита Хранова, но след отказа й, продуцентите са се ориентирали към колежката й Мая Нешкова, която в момента е актуална покрай новия си албум „Само с любов“ и предстоящия си голям концерт в зала 1 на НДК на 24 октомври. Най-актуалната певица – 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита, също не е пропусната като вариант за участник. От 15 септември тя трябва да започне обучението си в 8-и клас, но ако влезе в шоуто на 11 септември, трябва да зареже материала за първия срок.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !