Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Гласът на България пали искрата на Sofia Spark Fest

отпечатай новината

25.08.2017 11:14 | Видян 1474 пъти

Гласът на България пали искрата на Sofia Spark Fest

Най-големият безплатен фестивал в София е част от кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group

Финалистите от най-гледаното музикално риалити у нас ще открият голямата сцена в първия ден от SOFIA SPARK FEST. На 15 септември талантите от „Гласът на България“ ще се изявят преди участието на техния ментор Поли Генова. Победителят в шоуто Радко Петков, ще изпълни песните, с които спечели сърцата на зрителите, а изключителният глас на Сара Сюзет ще прозвучи под открито небе на голямата поляна в Южен Парк. Посетителите на фестивала ще се наслаждават и на  вече утвърдени музикални таланти като Явор Велчев, младите звезди Деа Майсторска, Яна Сабанова и Никола Константинов.

В събота на 16 септември всички те ще участват и в голямото почистване на парка, което е част от най-мащабната доброволческа инициатива у нас - кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group.

Във втория ден на SOFIA SPARK FEST старт на инициативата за изчистване на Южния парк ще дадат Иван и Андрей, заедно с Поли Генова.  В деня на голямото почистване на България водещите на „Фермата“ ще открият акцията от голямата поляна в парка, като обещават с помощта на стотиците доброволци на фестивала да преобразят едно от любимите места за отдих на софиянци.

„Смятам, че е важно всички, които обичат Южния парк, не само да се забавляват по време на SOFIA SPARK FEST, но и да дойдат на 16-ти септември и да се включат в почистването. И тази година аз ще съм част от кампанията „Да изчистим България“, защото смятам, че е моя отговорност да се погрижа паркът, в който съм израснала, да бъде по-приятно място за всички ни“, коментира участието си в инициативата Поли Генова.  Певицата призовава всички, които обичат парка, да участват в неговото почистване на 16 септември, като заявят своето присъствие на e-mail: daizchistim@sparkfest.bg и дойдат на голямата поляна в Южен парк в събота, 16 септември, в 9.30 часа.

Сред изненадите на фестивалната програма в първото издание на SOFIA SPARK FEST ще бъде и друга социална инициатива, насочена към младите хора, които тепърва избират своя професионален път. На първия учебен ден, 15 септември, те ще имат възможност да се запознаят с някои от най-интересните и утвърдени личности в различни професии – архитекти, журналисти, музиканти, писатели, геймъри и други. На лични срещи с големите имена в различните професии, младите хора ще могат да зададат въпросите си и да разберат от първа ръка какво е необходимо, за да бъдеш успешен в тях.

На 15, 16 и 17 септември SOFIA SPARK FEST ще предложи целодневни активности за всеки член от семейството, а вечер на голямата музикална сцена ще се изявяват както утвърдени поп изпълнители, така и млади таланти. Сред тях са Поли Генова, триото Белослава, Миленита и Рут и Мария Илиева.

SOFIA SPARK FEST се организира под патронажа на Столична Община и с медийното партньорство на bTV Media Group, webcafe.bg, chronicle.bg, BSS Media Group. Ментори и водещи на фестивала ще са Митко Павлов и Йоанна Драгнева.

Програмата и инициативите на SOFIA SPARK FEST може да следите на www.sparkfest.bg и във Facebook.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !