Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Катя и Здравко вадят Златен Ритон и в снимки

отпечатай новината

31.08.2017 09:19 | Видян 1376 пъти

Катя и Здравко вадят Златен Ритон и в снимки

Бутиков албум с текстовете на всички песни от „Златен Ритон“ и селекция с най-добрите кадри от юбилейния си концерт в НДК ще пуснат Катя и Здравко по Коледа. Луксозното издание ще се предлага към диска и дивидито със спектакъла „Музика и любов“, с който дуетът ще погъделичка сетивата на феновете на 18 октомври в зала 1. Изпълнителите на „Джалма“ продължават традицията да издават всеки свой проект и на плоча. След като изкараха червен и жълт винил, съответно за „Пътят към твоето сърце“ и „Ритон в ритъма латино“, най-сплотеното семейство в българския шоубизнес ще зарадва ценителите на аналоговия звук и с бял.

Идейните основи на шоуто, с което любимците на две поколения ще отбележат 40 години на сцена, се наливат от началото на годината. В сетлиста на „Ритон“ ще влязат 10 нови песни, сред които и „Безумна любов“ - шлагерът, посветен на силната връзка помежду им от големия Тончо Русев. Катя и Здравко ще създадат усещане за "Празник" (по текст на Йоана Мирчева и музика на Митко Гидишки), а под водопад от цветя със сигурност ще попаднат под звуците на "За последен път ти повтарям" и "Златен Ритон".

В последното парче е вкаран фрагмент от „Лунната соната“ на Бетховен. Идеята е на Катя, която отдавна мечтае със Здравко да запишат песен, базирано класическа мелодия. "Преди време пробвахме с една сюита на норвежкия композитор Едварг Григ, но не се получи. Сега Ангел Симеонов написа прекрасен текст. Когато прочетох стиховете, първата ми асоциация бе с „Лунната соната“ на Бетховен. Така се роди всичко и сме изключително доволни, че сбъднахме мечтата си", разказа Катя.

Автор на музиката е Росалин Наков. Той има пръст в още четири от песните в новия албум - "Очакване", "Есенна тъга", "Мечти край морето" и "Пристанище". При всичките музиката е написана след създаването на стиховете, което е много по-трудно и много повече се цени в бранша, отколкото обратния вариант.

ПРЕДИ ГОЛЯМ СПЕКТАКЪЛ

Тя се вталява с триковете на Хайди Клум, той минава на зеленчуци

Катя поддържа добрата си форма с упорити тренировки в домашния си фитнес, но когато в професионалния й график назрее голям концерт комбинира физическите усилия с хранителен режим. Обикновено певицата изключва от менюто си млечните продукти, тестото и сладкишите. „Здравко стига до заличката в която тренирам, казва „Абе, от утре трябва да почна и аз“, и се врътва и си тръгва.“, споделя с намигване Катя. Мъжката половинка в „Ритон“ се радва на добър ген, за това пет дни преди шоуто минава лека и здравословна храна като риба със зеленчуци.

Напоследък Катя залага и на триковете на германския супермодел Хайди Клум, за да поддържа младостта на тялото си. Масажист посещава два пъти седмично 59-годишната певица в дома й и в продължение на час и половина я подлага на няколко процедури. Едната става с помощта на масажни кремове с екстракт от люти чушки с отслабващ ефект, с каквито вае тялото си и водещата на „Топ дизайнер“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !