Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Уилям и Хари почетоха паметта на майка си

отпечатай новината

31.08.2017 14:08 | Видян 1861 пъти

Уилям и Хари почетоха паметта на майка си

Принцовете Уилям и Хари почетоха паметта на майка си Даяна ден преди 20-годишнината от смъртта ѝ в автомобилна катастрофа в Париж.

Двамата посетиха една от градините на двореца Кенсингтън, която е посветена на тяхната майка, а в нея растат бели рози и незабравки. Те бяха придружени от Кейт Мидълтън, която бе плътно до съпруга си в този важен за него момент.

Тримата се срещнаха както с представители на благотворителни дружества, чийто патрон беше принцеса Даяна, така и с главния градинар на двореца, а те от своя страна им разказаха повече за работата на майка им.

Принцовете не пропуснаха да поздравят и да поговорят и с нейните поддръжници, които поднесоха цветя в нейна памет и стояха с часове пред вратите на двореца въпреки дъжда.

Днес се навършват 20 години от кончината на лейди Даяна, а принцовете Уилям и Хари възнамеряват да я почетат насаме. По този повод бяха излъчени два филма в нейна чест. В “Даяна, нашата майка: нейният живот и наследство“, Уилям и Хари са главните действащи лица.

Лентата, която предизвика истински скандал на Острова обаче, е “Даяна, нейната история с нейните думи”. В нея са използвани поредица тайни интервюта с Принцесата на народа. Те са записани с нейно разрешение от учителя й по риторика Питър Сестелен, който е близък приятел за журналиста Андрю Мортън, но виждат бял свят едва сега.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !