Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Карамазов се изфука с тузарско бижу

отпечатай новината

01.09.2017 10:27 | Видян 2357 пъти

Карамазов се изфука с тузарско бижу

Владо Карамазов подкара колата, обзаведен с часовника на агент 007. Актьорът сам се издаде, че вече е собственик на скъпарския аксесоар, като се снима ръка до ръка с баща си. На снимката Владо е с часовник, който е идентичен с този на най-известния агент от британската империя.

Хронографът е копие на носения от Даниел Крейг през 2015 година във филма Спектър. Той може да издържи до 300 метра дълбочина при гмуркане, а този на Карамазов до 600 метра, пише хотарена. Владо се отличава от Бонд само по едно нещо–предпочел е часовник с кожена каишка, а не с метална, каквато носи агента.

Според задкулисна информация, актьорът си е купил часовника с хонорара от новия си сериал–Дяволското гърло. Лентата се снима от Евтим Милошев и Любо Нейков, а артистът поискал част от хонорара си предварително, за да си купи луксозното бижу. Веднага щом получил парите, Карамазов отишъл в елитен бутик, за да прибере скъпарския часовник.

С него актьорът се снима и по време на снимките, които се проведоха в Родопите. Часовникът има още и силна антимагнитна защита, и функция за глобално позициониране. А освен на него, Карамазов много се радвал на всички красоти на местния край–и природни, и човешки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !