Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Илиян Михов - Баровеца се събра с Алисия

отпечатай новината

01.09.2017 11:26 | Видян 2278 пъти

Илиян Михов - Баровеца се събра с Алисия

Топли чувства и много вълнение у феновете предизвика срещата на Илиян Михов-Баровеца с фолкпевицата Алисия.

Учител и ученичка отново пяха на една сцена като част от гост-изпълнителите в първото издание на фестивала за изпълнителско изкуство на песни от македонска фолклорна област Детски Пирин Фолк в Сандански.

Алисия се изяви в дует с колежката си Ванеса, а Баровеца, който е сред емблематичните изпълнители от зората на фолка, се представи със самостоятелна песен, пише Уикенд. Преди и след като се качиха на сцената на фестивала двамата се видяха зад кулисите, за да си припомнят старите времена и да се снимат за спомен.

Именно на хитовия изпълнител, бившата жена на Валери Божинов дължи музикалната си кариера. Благодарение на Баровеца, днешната звезда на Ара съумява да се усъвършенства като певица, а после и да направи първите стъпки в жанра. За това е споделяла и тя, и самият Илиян Михов.

„Алисия е моя ученичка. Ние сме приятели с майка ѝ и баща ѝ. Баща ѝ все ми викаше: „Абе, трябва да чуеш дъщеря ми!”. Един път дойдоха в ресторанта, чух я, започнахме да пеем. Заведох я при професионален фотограф, направих ѝ първите снимки, след това я заведох при Виктор Касъмов в Ара", разказвал е Баровеца, който днес е на 55 години.

След като завършва 39-о СОУ Петър Динеков, бъдещата звезда учи социални дейности в Софийския университет. Междувременно обаче талантът ѝ вече бил забелязан от баща ѝ, който свири на китара и на времето даже се пробвал като певец.

„Баба ми по майчина линия е била народна певица“, разяснявала е Алисия.

Именно баща ѝ я запознава с приятеля си Илиян Михов-Баровеца. След като се убеждава в музикалния ѝ талант, певецът я поощрява и я взима на свое участия. Именно тогава Алисия за първи път се качва на сцена. Споделяла е, че била много притеснена, но съумяла да се овладее и се представила перфектно с песента Никой не е виновен на Мария Нейкова и Надежда Захариева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !