Едно цигане чука на прозореца на...

Едно цигане чука на прозореца на таксито и пита...

Българин стана световен шампион по...

Българинът Александър Делчев завоюва световна титла на...

Робиньо арестуван за изнасилване

отпечатай новината

28.01.2009 13:35 | Видян 992 пъти

Робиньо арестуван за изнасилване

Нападателят на Манчестър Сити Робиньо е бил арестуван по обвинение в изнасилване на млада жена в нощен клуб в Лийдс, пише www.sportal.bg. 25-годишният футболист е бил разпитан в полицейския участък в западен Йоркшир, след което е дал ДНК проби и е бил сниман от полицейските служители.

Според информациите, инцидентът с бразилеца се е случил на 14 януари във ВИП залата на клуб "Спейс" в Лийдс. Момичето, което е отправило обвиненията, е студентка в Йоркширския университет, но е родена в южна Англия. Тя е била в клуба заедно със свои приятели.

"Можем да потвърдим, че Робиньо се е срещнал с полицията днес, за започване на разследване срещу него. Той отрича да е направил нещо незаконно и е готов да съдейства на органите на реда", съобщи говорителят на футболиста Крис Натаниел. По-късно от полицията обявиха, че бразилецът е бил освободен под гаранция.

"Днес бе арестуван и разпитан заподозрян по обвинение в изнасилване на младо момиче в нощен клуб "Спейс" на 14 януари. Той бе освободен след плащане на необходимата гаранция", казва официалното съобщение на органите на реда.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !