Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Сериалът Скъпи наследници тръгва през януари

отпечатай новината

15.09.2017 10:27 | Видян 1816 пъти

Сериалът Скъпи наследници тръгва през януари

Дългоочакваният сериал на bTV “Скъпи наследници“ ще стартира през януари, стана ясно на грандиозно парти на медията за старта на сезона. Клапата на драмедито щракна преди година в столична болница, а сред декорите в студията на „Ню Бояна“ бе вдигнато цяло село.

Историята се върти около сблъсъка между две многолюдни фамилии с коренно различни ценности, а камерата се завъртя на ключови локации в Аржентина, Испания и Турция. До този март бяха заснети 80 от предвидените 150 епизода, като първоначалната идея бе те да бъдат излъчвани всеки делник в прайм тайм от есента. Вместо това обаче в 20 ч на гърба на конкурентната продукция „Откраднат живот“ bTV завъртя турския епос „Великолепният век: Кьосем“.

Едно от семействата в „Скъпи наследници“ е оглавявано от тандема Койна Русева/Веселин Калановски, а екранният им дом е строен от лещенски майстори. Тя описва героинята си като „смачкана женица и вегетарианка“, а той своя персонаж – като „мръсен, гаден и подъл“. Екстремните спортове са широко застъпени в сериала, в който част от централните персонажи са поверени на Орлин Павлов, Георги Кадурин и Дарин Ангелов.

В първата половина на 2018-та зрителите на bTV ще се забавляват още с утвърдени формати като „Гласът на България“ и MasterChef.

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !