Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Фърги и Джош Дюамел се разделиха

отпечатай новината

15.09.2017 13:50 | Видян 1700 пъти

Фърги и Джош Дюамел се разделиха

Двамата заявиха, че са взели това решение преди време, но са го пазели тайна, за да може семейството им да свикне. Певицата и актьорът са категорични, че винаги ще се обичат и ще полагат всички грижи за четиригодишният си син Аксел. “С абсолютна любов и уважение решихме да се разделим по-рано през тази година. За да дадем на семейството си най-добрата възможност да се приспособи към новата ситуация, искахме да запазим това за себе си, преди да го споделим с обществеността. Ние сме и винаги ще бъдем обединени подкрепа един към друг и към нашите семейства.”

Фърги и Джош Дюамел не са забелязвани заедно от известно време. Затова не е ясно кога са се разделили. Запознати разкриват, че двамата имат сериозни проблеми от години. “Голям фактор е колко са различни Джош и Фърги. В началото това ги привличаше един към друг и правеше нещата забавни,” разкрива източник пред сп. People. Той допълва, че Фърги е “забавна и дружелюбна”, а Джош е “чаровен и спокоен”. “Но те идват от тотално различни места и искат много различни неща.”

Фърги и Джош са женени от 2008 година, като са заедно 4 години преди това. Преди време имаше слухове, че актьорът е изневерявал на половинката си, но двамата така и не коментираха това, а направиха всичко възможно, за да запазят хармонията помежду си.

Източник: missbloom.bg
Снимкa: Profimedia


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !