Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Алекс Раева благодарна на любовник-бияч

отпечатай новината

16.09.2017 09:20 | Видян 3908 пъти

Алекс Раева благодарна на любовник-бияч

На 24 септември Александра Раева навършва 37 години, но новият етап в живота й вече е започнал. По всичко личи, че още преди рождения си ден или малко след него водещата на „Х Фактор” ще може да се похвали с пробив на европейска сцена, пише HotArena.

Тя вече е вокалистка на групата „Mind Trips”, с която се е изявявала като тийнейджърка. Съсредоточила се е както върху ангажиментите си като водеща на музикалното състезание на продуцента Маги Халваджиян, така и върху работата по нов албум с музикантите от групата. Дискът ще бъде издаден от италианска компания.

В личен план Алекс се радва на любовта на мъж-мечта. Такъв изглеждаше, когато неотдавна го описа при последната си медийна изява. С диджей Дончо тя е разделена от повече от 2 години, но двамата са запазили приятелството си и дори продължават да работят заедно. Как са съумели да го постигнат, Алекс обяснява така: „Много е хубаво, че при нас се случи едновременно. Това рядко се случва – двама души да разберат, че не са един за друг и просто са изчерпали това, което са имали. Имахме една прекрасна връзка около 3 години и 2 години - такова разсъждение дали може нещо да се оправи или въобще, има ли смисъл да се оправя нещо или просто сме кардинално различни”.

В крайна сметка Алекс и диджей Дончо стигнали до извода, че са кардинално различни в целите си, във вижданията си за живота. Край на връзката си сложили с „един много готин разговор”, което им й позволил днес да са близки приятели. „Аз съм човек, който си взима това, което трябва да си вземе от дадено нещо, човек, който когато си вземе това нещо, приключва. Не съм от хората, които ще останат на едно място, без да има смисъл. На мен много лесно ми доскучават нещата. На мен трябва да ми е интересно… Така се случва, че няма мъж до мен, който да е издържал повече от пет години - хайде така да го кажа”, сподели Алекс неотдавна.

И все пак тя не е изгубила вяра в любовта. Как би могла, след като преди около година я връхлетяла с пълна сила. Всъщност певицата намекна, че новата й връзка няма зашеметяващ романтичен старт, достоен за екранизация, което вероятно се дължи на факта, че с въпросния мъж се познавали отдавна. Просто в един момент се срещнали и се преоткрили. Той е малко по-голям от нея и във връзката си с него Алекс признава, че се чувства спокойна и улегнала.

„Той е човек, който ми е интересен; човек, към когото имам респект; човек, който ми е учител, а не аз на него”, споделя Алекс. Тя изтъква, че мъжът до нея не би искал да влиза в нейния живот, т.е. връзката им да стане медийна. Певицата уважава това и го цени, тъй като в миналото й се е случвало мъжът, с когото има отношения, да му бъде важно да изпъкне по някакъв начин.

Алекс е говорила открито за тормоза и шамарите, които е понесла от гаджето си Камен Атов. Покрай него тя се запалила по дайвинга, който днес е нейната медитация, спасение от натовареното ежедневие, което води, и негативите, съпътстващи известността. Не само заради дайвинга обаче днес Алекс оценява случването на връзката с този мъж: „Освен всичко, всъщност аз получих много уроци. На днешна дата съм много благодарна на Камен. Дори за шамарите – буквалните и не буквалните. Защото това учи на много. Разбира се, ако можеш да си извадиш изводите от тези неща”.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !