Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Слави: Търся заместници на политиците

отпечатай новината

15.09.2017 15:34 | Видян 2001 пъти

Слави: Търся заместници на политиците

Слави Трифонов обяви в отворено писмо до медиите, че започва да търси морални и квалифицирани българи, които да заместят сегашната политическа класа.

Слави Трифонов заявява:

„Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни. Тъжна, тъжна, тъжна работа“.

„Постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност, от страна на политическата класа са основателен повод, а пък има три милиона и половина основателни причини, да заявя следното:

Референдумът продължава и това продължение неминуемо ще доведе до отвоюване от страна на народа на гражданските му права. Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници. Но това не означава, че няма такива българи.

И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша.

И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ“, пише още Трифонов.

В началото на лятото 19' писа, че телевизионният водещ се готви да основе политическа партия. Повод за това беше онлайн петиция в подкрепа на инициирания от Шоуто на Слави референдум, когото съдът окончателно обяви за незадължителен, както и концертите на Трифонов под наслов Има такъв народ.

През юни тв водещият се подложи на операция за смяна на ставата, поради което слезе от екрана. Тази вечер той отново ще бъде водещ на Шоуто на Слави по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !