Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Стилисти превръщат актьорите от XII A в холивудски звезди

отпечатай новината

25.09.2017 13:10 | Видян 1987 пъти

Стилисти превръщат актьорите от XII A в холивудски звезди

Най-чаканият моден форум SFWA/W17, който ще се проведе от 26-ти до 29-ти септември 2017-та в столичната зала EFE на Хотел Марнела, стартира с най-актуалното звездно присъствие на 26-ти септември, вторник. На щанда на Sexy Hair ще можете да се потопите в атмосферата на подготовката за ревюто на AGRESSIA. Официалният стилист на „XII А” – Владимир Атанасов и неговите сексапилни асистентки ще подготвят актьорите за дефилето, като стилизират косите им в унисон с последните холивудски тенденции.

Откриващото официално ревю на AGRESSIA ще даде старт на седмицата на модата. Ще Ви покажем най-новите предложения на La Martina, Tombolini и разбира се авторските, дизайнерски облекла на AGRESSIA, с най-качествените платове от цял свят. Актьорите от филма: Радина Кърджилова, Велислава Костадинова, Анелия Мангърова, Калоян Минев, Христо Стефанов, Мариян Методиев, Йоан Карамфилов и др., ще се превърнат в модели на водещите тенденции за мода и коса, представени от топ-стилистите на Sexy Hair, Владимир Атанасов и Асен Налбантов и дизайнерите на AGRESSIA.

За радост на посетителите, на щанда на Sexy Hair младите надежди на българското фризьорство ще правят демонстрации във всички дни на SFW от 26-ти до 29-ти септември. Още на следващия ден, на 30-ти септември, в събота започва Международния фестивал на прическата и красотата – Sofia Hair & Fashion Show, който тази година чества своя 20-ти юбилей и ще се проведе в двата дни на укиенда. Още в първата вечер ще бъдат връчени първите за България Фризьорски Оскари - You Are The First. Водещи на бляскавата церемония ще бъдат звездите на Нова Телевизия – Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков. За първи път двете модни събития се провеждат в една и съща седмица.

Във всички дни на SFWA/W17, благодарение на Christian Of Roma, професионалисти, любители и изкушени от модата и фризьорското изкуство ще бъдат посрещани на специален Sexy Hair щанд, оформен като филмово студио. Идеята затова е вдъхновена от партньорството на американския бранд с продуцентите на култовата тийн-лента „XIIА”, чиято премиера се състоя на 15-ти септември. В епизодична роля във филма се появява Мария Кристиано, наследник на фамилия Кристиано. Тя в момента е студент в Istituto Europeo di Design, Милано.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !