Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

Райън Гослинг иска с Харисън Форд в Индиана Джоунс

отпечатай новината

29.09.2017 09:57 | Видян 1584 пъти

Райън Гослинг иска с Харисън Форд в Индиана Джоунс

Актьорът Райн Гослинг се надява да грабне роля в предстоящата лента за Индиана Джоунс с помощта на холивудския ас Харисън Форд. Звездата от Ла Ла Ленд опипва почвата с надежда за съдействие след колаборацията си със 75-годишния си колега в трилъра Блейд Рънър 2049.

Филмът е продължение на продукцията от 1982 г. на режисьора Ридли Скот и ще излезе на голям екран през октомври. „Работя по въпроса, спокойно.“, намигна в интервю пред E! News Гослинг в обяснение за евентуално участие във франчайза.

Премиерата на петата част на култовата поредица за Индиана Джоунс е предвидена за лятото на 2020 г. Последно зрителите видяха Харисън Форд в търсенето на Кралството на кристалния череп през 2008 г. Междувременно Гослинг призна, че не се разделя с най-добрия си приятел на четири лапи дори и на снимачния сет.

Той винаги е придружаван от домашния си любимец Джордж по време на работа, интервюта, фотосесии и т. н. За да изглежда добре, от време на време кучето е поверено на специален стилист и на съпругата на Гослинг - актрисата Ева Мендес, която обича да облича Джордж в свои тоалети, пише монитор. Кучето получава и специални медицински грижи, тъй като скоро отпразнува 18-ия си рожден ден и често боледува.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !