Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Капчикова дала телефонен номер вместо целувка

отпечатай новината

02.10.2017 17:57 | Видян 2934 пъти

Капчикова дала телефонен номер вместо целувка

Плеймейтката Ася Капчикова призна, че не позволила на любимия ѝ да я целуне на първа среща. Вместо това го инструктирала да си запише телефонния ѝ номер и в продължение на дни отговаряла на съобщенията му с рекордно закъснение.

„Близостта ни се получи чак на четвърта среща. Случи се в хотел. Казах му, че искам да го използвам само за секс и не съм готова да се обвързвам. Исках да си дам повече време и да намеря себе си. Той ме изгледа почти шокиран и отсече „Ти не знаеш колко бързо ще ти завъртя главата“!“, изповяда се бившата танцьорка от балет Нова пред bTV.

Лежерните им намерения в момента са еволюирали до 9-месечна връзка, като от скоро двойката живее заедно.

Избраникът на Капчикова, която наскоро се отказа от клубната сцена и усилено работи по лансирането на дебютната си колекция бански и бельо, се казва Живко, пише монитор. Срещнали се на рожден ден на човек, когото тя не познавала, но отишла на купона заради приятел.

Харесала го от пръв поглед заради обраното му скромно поведение и факта, че не посягал към чашката. Сама направила първата крачка, настанявайки се до него, и дори успяла да го стресне с бъбривостта си. Впоследствие като един истински джентълмен обаче младежът я изпратил до дома ѝ и ѝ показал, че не му е безразлична.

„Той не иска да бъде сниман с мен и да бъде медийна личност.“, казва Капчикова, която миналата година по това време разваляше маникюра си като участник във Фермата след раздялата си с Криско.

Ася тушира слуховете, че се е сбила от ревност с новата муза на рапъра Цветелина при засечка на морето.

„С Кристиян, след като се разделихме, сме се виждали само веднъж. Аз никого не преследвам и за никого не бих се била, въпреки че съм малко луда глава“, откровена е Ася.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !