Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тина Търнър аплодира българките от Destiny

отпечатай новината

03.10.2017 11:01 | Видян 1701 пъти

Тина Търнър аплодира българките от Destiny

Легендарната Тина Търнър се оказва символичен избраник на парчето, което българките от квартет Destiny трябва да клипират като сингъл. С носителката на „Грами“ момичетата се запознават на частно парти в градчето Сирмионе, известно като италианския Лас Вегас. Градинското рандеву е уважено от стотици представители на европейския хай-лайф, а грациите на тънката струна минават между тях свирейки боси в ефирни бели рокли.

Те представят  програмата си, като към нея включват и няколко нови парчета. Изпълнявайки „Очи чёрные“ чуват възглас близо до тях и силно ръкопляскане. Оказва се, че музикалният идол на няколко поколения Тина Търнър ги аплодира. Когато я поглеждат, тя им отвръща с усмивка.

„Това за нас беше сигурен знак, че именно тази пиеса трябва да клипираме и то без да я отлагаме, а веднага щом се върнем в България. Така и стана. Мобилизирахме се мигновено и видеото вече е реалност“, разказва Лори. „Отново снимахме с режисьора Васил Стефанов. Идеята за секси авиаторки дойде от нашата приятелка Искра Стоилова. Позиционирахме се на летище Лесново и хората от екипа му ни бяха съучатници в „пилотската мисия“, а за стила ни се погрижи Августина Маркова-Тути“, допълва Звезди.

„Очи чёрные“ е може би най-известният цигански романс. Изпълняван е от звезди като Луис Армстронг, Шарл Азнавур, Патрисия Каас, Лучано Павароти, Софи Милман и много други. Аранжиментът за Destiny Quartet e направен от италианския тандем Маурицио Абени -композитор, и Марко Страчони - тонрежисжор, микс и мастеринг. „Мисля, че версията, която поднасяме, е наистина изненадваща и нестндартна, носи много жизнерадостност, но и специфичен сантимент на отминалото време”, обяснява Гери.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !