Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Тайра Банкс и Ерик Ейсла се разделиха

отпечатай новината

04.10.2017 10:21 | Видян 1658 пъти

Тайра Банкс и Ерик Ейсла се разделиха

Супермоделът Тайра Банкс отново влиза в графата „свободни“. Създателката и водеща на култовото риалити „Следващият топ модел на Америка“ и норвежкият фотограф Ерик Ейсла се разделиха след 5-годишна връзка. Според запознати, двамата са прекратили взаимоотношенията си мирно, без излишни драми и ще останат приятели.

43-годишната красавица и Ейсла възпитават син, който се появи на бял свят с помощта на сурогатна майка в началото на миналата година. Въпреки че поеха по различни пътища, Банкс и фотографът ще продължат съвместната си работа в търсене на отговор ала „огледалце, огледалце на стената, коя е най-красива в САЩ“.

Междувременно феновете тръпнат в очакване на продължението на филма „В човешки облик“, след който Тайра се прочу като говорещ прототип на куклата Барби. Телевизията Freeform разкри детайли от сюжета на новата лента. „В продължението любимата на всички кукла ще е пораснала. Този път ще се събуди за да научи млада жена как да живее и обича отново.“, издадоха те.

Очаква се продукцията да е с коледна тематика, тъй като ще бъде излъчена за първи път през декември 2018 г.. Първата част, в която се влюбиха малки и големи, датира от 2000 г. Тогава Банкс си партнира с актрисата Линдзи Лоън. Засега обаче не се очаква 30-годишната звезда да се появи в продължението.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !