Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джорджина във война с майката на Роналдо

отпечатай новината

11.10.2017 16:21 | Видян 2452 пъти

Джорджина във война с майката на Роналдо

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е в центъра на женска война, която не му дава миг спокойствие, пише португалският Корео да Маня, цитиран от спортал. Битката между годеницата му Джорджина и майка му Долорес е за име на очакваната дъщеря, която ще се появи на бял свят през ноември.

Футболистът помолил любимата си да кръсти детето Долорес, за да направи жест към майка си, но Джорджина била непреклонна, че дъщеря ѝ ще се казва като нея.

В Португалия коментират, че двете не се разбират и, ако името на малкото момиче е Джорджина, войната между тях никога няма да свърши.

Джорджина е в прекрасния отношение с трите деца, които вече има CR7, резултат от сурогатно майчинство. Неговият първороден син Кристианиньо е на 7, а близнаците Ева и Матей се родиха през юни и годеницата на Роналдо се грижи за тях.

Именно топлите ѝ чувства се смятат за причина за разрива в оношенията ѝ с Долорес Авейро, която вижда в нейно лице съперница. Допреди Джорджина да се появи в живота на португалския футболист именно майка му бе тази, която бе поела изцяло грижите за сина му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !