Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Елица омая и Паулу Коелю

отпечатай новината

09.01.2008 09:15 | Видян 3054 пъти | Гласували 1

Елица омая и Паулу Коелю

Преди около месец дръм двойката ни гостува с президента Първанов във Франция, на генералната среща на ЮНЕСКО. Пауло който също е член на ЮНЕСКО, споделил разочарованието си при новината, че докато Елица е пяла в Париж той е бил в Бразилия.

Елица от своя страна го е поканила да бъде специален гост на концерт спектакъл, който предстои на дуета във Франция през пролетта на 2008.

Сред почитателите на чаровницата Елица Тодорова са и други уважавани световни личности като Принц Албер от Монако, Шведското Кралско семейство, Арабел Караян, а от българските звезди самата прима Лили Иванова, Мариус Куркински, Васил Найденов, Райна Кабаиванска, Христо Стоичков, президентът Първанов, Анна Томова Синтова, сумистът Калоян Махлянов-Котоошо и др.

Малцина са тези които знаят че уникалната певица с космически глас и дивите барабани е пяла и е сурвакала и другаря Тодор Живков в далечната 1983 година когато тя е била на 7 години.

През 2007 Елица и Стоян станаха първите български музиканти които се сдобиха с ВИП Фен клуб оглавен от самиат президент Първанов.

Непосредствено след грандиозният им успех в Евровизия, гръцката музикална телевизия обяви Елица за "богиня" и им връчи награда за Най-добър видеоклип към Вода.

Елица Тодорова е носителка на приза Жена на годината в категория музика за 2007 г, на приза Кристална Лира 2007.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !