Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

„Нема К'во“ тръгват на национално турне

отпечатай новината

18.10.2017 12:58 | Видян 883 пъти

„Нема К'во“ тръгват на национално турне

„Светът е оцелял, защото се е смял“, казва големия Радой Ралин, а момчетата от „Нема К'во“ знаят това много добре. След като спасиха стотици софиянци от смъртоносно неативните им мисли, тази есен бандата поема на първото си национално турне. Венсан, Калин и Жорони смятат, че не е честно само столичната публика да се побърква от смях по време на техните паметни шоута, затова като едни рицари на доброто настроение те поемат на национален поход срещу есенната депресия.

Бандата ще премине над 1000 километра, за да се срещне с феновете си в София, Варна и Бургас. Обиколката стартира от столичното „Студио 5“ на 19 октомври, на следващия ден – 20 октомври продължава с Бургас (бар HashtagStudio oт 20.00ч.) а 21-ви е датата, отредена за Варна (бар Simple от 21.30ч.).„Обичаме морските турнета извън сезона - тогава почти няма турсити и имаме възможността да се срещнем с готините местни хора. За бургазлии ще се постараем да вмъкнем и рибарски хумор, макар че я ни се получи, я не. Така или иначе знаем, кой е любимият хумор на всички, а от него имаме доооста.

Последното ни шоу в Бургас се овенча с препълнен клуб, така че сега не очакваме нищо по-малко!“, издават момчетата от „Нема К'во“. Веднага след като разсмее бургазлии, стенд ъп комеди бандата пали с мръсна газ към Варна. Момчетата ще представят най-комичните си сетове и за да сте психически подготвени за това, което предстои, добре е да знаете, че “Нема К'во“ са подготвили 80 минути хумор, който не се сервира на малки порции, а се поднася наведнъж и то с много гарнитура.

Кои са последните новини от света, пречупени през призмата на стендъп-а, как изглежда стендъп-а пречупен през призмата на балканския хумор и що е то магия пречупена през гледната точка на хумора - това са въпросите, на които ще можете да си отговорите, ако се осмелите да посетите шоуто на „Нема К'во“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !