Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ботуши за 20 бона скараха Емануела и Галена

отпечатай новината

24.10.2017 11:52 | Видян 3277 пъти

Ботуши за 20 бона скараха Емануела и Галена

Ненормално скъпи ботуши разпалиха нова война във фолка. Емануела и Галена се хванаха за гушите в спор кой пръв е станал притежател на лъскавите чизми, пише "България днес". 20 000 лева (цената не е шега - б.а.) струват ботушите, за чийто горд собственик се обяви Емануела.

Фолкпевицата показа новата си тузарска придобивка по време на снимките за видеоклип, в който отново си партнира с колегата си Константин. Уникалните ботуши са от последната колекция на дизайнера Ив Сен Лоран и са обсипани с камъни "Сваровски". Цената е колосална за обикновен човек, но световни звезди побързаха да се снабдят с тях. Емануела, която е ценителка на скъпи дрехи и аксесоари, също не пропуснала да купи ботушките. Нещо повече - побързала да се похвали, че е ударила в дъното колежките си.

Да, ама не! Галена буквално побесняла, защото претендира, че тя първа си е взела скъпарските чепици. И войната се разпалила. Галена е известна като иноватор в родния попфолк и традиционно първа пренася световни тенденции на българския пазар. Затова и държала да се знае кой пръв се е бръкнал с огромната сума за лъскавите ботушки. И Галена се похвали със скъпия аксесоар.

Емануела като типичната непукистка не давала вид, че е впечатлена от сръдните на колежката си, и продължавала да си прави каквото знае. Заради снимките с прословутите ботуши Емануела пропусна сватбата на колегата си Фики. Там не беше и Коцето, който също снима до ранни зори и не му остава време да се позабавлява. В родния попфолк често има драми и скандали по отношение на плагиатстване. Изпълнителките най-често се карат за рокли, но понякога и някоя дреболия може да ги разгневи. Текстове на песни, заснемане на клипове с приоритет и купуване на парчета от чуждестранни изпълнители са другите неща, който най-често могат да станат причина за сдърпване между фолкпевици. Ето че вече се сърдят и за ботуши!

Източник: novini.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !