Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Прея гони Убиец на време

отпечатай новината

25.10.2017 13:46 | Видян 1414 пъти

Прея гони Убиец на време

Следим Прея Осасей от години. Още от явяването й на кастинг за първия български X Factor, когато комбинацията от панелка в „Люлин“ и момиче с нигерийски корен и пясък в блендата ни се стори леко сюрреалистична. Откакто пребори скептицизма на Здравко от „Ритон“ в „Музикална академия“ и показа, че гласът й звучи много по-добре пред публика различна от гардениите в двора му (имаше такава пиперлива закачка към нея от страна на журито) Прея радва с всеки свой сингъл.

Започна с радиофоничното „Малките неща“, показа чувственост  в „Нюанси“ и заголи нерв в соул изповедта „Всички наши места“. Новият й сингъл „Убиец на време“ обаче е истински чук в хитовата матрица – продуцентите й от „Монте мюзик“ са напипали златната среда, в която това момиче звучи обезоръжаващо секси, а мелодията е колкото арогантно-медитативна (в най-добрия смисъл), толкова и зарибяваща.

Видеото към „Убиец на време“ е повече от семпло, но кой ти обръща внимание на детайлите в картинката при такава песен – тя е перфектна за саундтрак на нощно шофиране и едновременно с това носи енергийния заряд на онова дзен спокойствие, което те обзема при издаването на окончателни емоционални присъди, било то за любов, приятелство  или нуждата от смяна на средата.  

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !