Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Хванаха Алисия с чужд мъж

отпечатай новината

31.10.2017 17:50 | Видян 3653 пъти

Хванаха Алисия с чужд мъж

Алисия беше изловена да разговаря задушевно в колата си с непознат мъж.

Изпълнителката на Карамел, която е официално обвързана, си спретна бърза и неангажираща среща с друг. Любопитното е, че интимният им разговор се състоя не в кафене или заведение за хапване, а в колата ѝ - ново, мощно возило с пловдивска регистрация.

Любопитното е, че Алисия се беше стъкнала съвсем лежерно за срещата - със семпъл анцуг и бели маратонки и без помен от макиаж. За разлика от колежките ѝ в жанра, който слагат тонове грим дори и в ежедневието си.

Звездата спря возилото си пред известно заведение в столичния квартал Младост и изчака 5-10 минути преди при нея да се качи неизвестен младеж, облечен в яке с цвят бордо, пише България днес. Двамата разговаряха около 30 минути в колата ѝ, след което мъжът слезе сам и се върна в заведението. Ася пък запали автомобила си и отпраши в неизвестна посока.

Естествено, клюкари и завистници побързаха да обвинят изпълнителката, че кръшка на половинката си. Истината обаче е съвсем различна.

Тайнственият мъж до Алисия е режисьора на най - новия ѝ клип Стенли. Двамата се срещнали набързо, за да уточнят подробности около съвместната си работа. И интрига поне в този случай няма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !