Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Алек от Фермата си падал по каки

отпечатай новината

01.11.2017 11:21 | Видян 1738 пъти

Алек от Фермата си падал по каки

Професионалният сваляч Алек, който нашумя като Ромео от „Фермата“, предпочитал жени, попрекрачили прага на зрелостта.

Суетният футболист, чието тяло е като картинна галерия, въобще не се притеснявал да го играе младока във връзката и често си хващал за гаджета каки.

Последната жена, с която поддържал по-сериозна връзка преди да влезе в хитовото риалити на бТВ, била с точно 10 години по-голяма от него, разкриват запознати с розовите му истории. Дамата била доста оправна, със собствен бизнес и доста обиграна във връзките, допълват те.

Тази вечер футболистът разказа за старата си тръпка на Валерия, в която е лудо влюбен и й призна, че никоя друга освен нея не го вълнува

„Допреди да вляза тук имах абсолютно всичко, което може да иска един мъж – спокойствие, работа, щастие, абсолютно всичко. Дори и нали съм ти казвал за въпросната жена, с която излизах – на 41 години е. Тя даваше всичко, което му трябва на един мъж. И тогава си мислех, че не мога да искам нищо повече”, разкри доскорошният разбивач на женски сърца.

Появата на Валерия обаче променила всичко, а футболистът повдигна въпроса за мечтаната истинска сватба с гимнастичката. Къде на шега, къде не, Алек поиска от наставничката Бети да му отгледа специално родопско теле за венчавката им в биофермата им в Родопите. „Голяма сватба ще е“, размечта се отново Алек, който в миналото също е демонстрирал романичното си сърце към други жени. Наскоро стана ясно, че в колекцията му от бивши гаджета има и фолкпевици.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !