Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Деян Донков кръшка на Радина

отпечатай новината

02.11.2017 17:16 | Видян 2241 пъти

Деян Донков кръшка на Радина

Деян Донков се e впуснал в гореща афера със студентка от НАТФИЗ! От лятото насам актьорът редовно кръшка на половинката си Радина Кърджилова с близо 20 години по-млада начинаеща актриса. Името на дамата, пленила ума, сърцето и „пакета” на Деян, е Елена Петрова – също като на вече утвърдената актриса.

Младата Елена е студентка по актьорско майсторство в класа на режисьора проф. Пламен Марков, като ѝ оставали още няколко месеца до окончателното завършване на академията. По ирония на съдбата страстите между Деян и хубавата Елена избухнали покрай репетициите на спектакъла Калигула, който Диана Добрева поставя в Народния театър.

Източници на Уикенд от Народния издават, че малко след старта на репетициите през май Деян и Елена станали опасно близки. Под предлог, че репетират и че по-опитният Донков обучава младата Петрова в тънкостите на актьорския занаят, двамата често се усамотявали в гримьорните, след което запъхтени и щастливи бързо се шмугвали в баните на театъра.

Двамата вече дори не се криели и за повечето им колеги от месеци било ясно, че тандемът плете секс история. Деян и Елена често си тръгвали заедно след репетициите и отпрашвали в неизвестна посока сами. Официалната половинка на Донков Радина Кърджилова подозирала за авантюрата, въпреки клетвите на Деян, че това са сплетни и интриги на завистници.

След като Радина роди сина им Христо през юни миналата година, Деян беше на седмото небе и с радост разхождаше малкия и се грижеше за него. Познавачи на мъжката психология обаче твърдят, че често след раждането на бебето мъжете кръшват, защото се чувстват пренебрегнати, а и грижите за детето изцяло са погълнали майката, която няма време и сили да обърне внимание на таткото.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !