Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гореща синоптичка с пикантни признания

отпечатай новината

03.11.2017 16:20 | Видян 2747 пъти

Гореща синоптичка с пикантни признания

Натали Трифонова почти не спи и е във вихъра на емоциите. Една от най-чаровните дами в родния ефир предпочита да обикаля заведенията и да се забавлява до късна нощ, въпреки че е на крак от четири сутринта.

Вместо да си ляга рано, Трифонова и гаджето ѝ висят до късно у дома, или по заведения.
„Не си лягам рано. Преди 12 не мога да заспя. Ставам в 4 часа сутрин. Едни си лягат тогава, а аз се събуждам. Не издържам и затова си подремвам малко следобед”, разкрива хубавицата.

Иначе чаровницата споделя, че телевизията ѝ е повече хоби, отколкото работа. Като малка мнозина очаквали от нея да поеме по пътя на родителите си. А именно–да се захване с медицина. Но Натали избира друго.

„Всеки ме пита защо не съм станала доктор. Не са ме натискали. Когато ми разказаха за изпитите по анатомия, се отказах”, спомня си Трифонова.

Допреди няколко години чаровната синоптичка играе боулинг на професионално ниво и се гордее с този факт. Тя прекарва куп часове в залата и се опитва да бутне кегла след кегла, пише хотарена. Дори печели няколко шампионата и се връща с трофеи у дома, но майка ѝ я отказва.

„Имах специална топка, ръкавица и всичко необходимо. Бях много запалена. Играех всеки ден. Беше ми голяма страст”, разказва блондинката.

Натали приключила с боулинга, след като майка ѝ, ѝ казва, че това не е занимание за красиви момичета. „Оттогава спрях. Ходя много рядко да играя”, споделя Трифонова.

Сексапилната красавица се запознава с гаджето си докато е на почивка в чужбина. Оттогава двамата са почти неразделни, но рядко се показват заедно. Обикновено прекарват свободното си време в чужбина.

„И двамата имаме сериозни намерения един към друг”, разкрива Наталия, намеквайки, че е открила мъжа на живота си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !