Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стоян Алексиев и Ивана са вече официална двойка

отпечатай новината

06.11.2017 12:35 | Видян 2314 пъти

Стоян Алексиев и Ивана са вече официална двойка

Стоян Алексиев и младата студентка по актьорско майсторство Ивана Бобойчева вече не крият връзката си. Те се движат като официална двойка и ходят заедно по купони.

Скандалът с папарашките снимки, на които се вижда как 66-годишният актьор бърка в гащите на своята 24-годишна колежка, може и да беше неприятен, но в крайна сметка направи услуга на влюбената двойка. След като няколко месеца те се опитваха да отричат, че са заедно, сега са извадили връзката си на светло, от което и двамата се чувстват по-добре.

На светско събитие преди няколко дни познатият като проф. Генадиев от Откраднат живот актьор пристигна под ръка не със съпругата си Надя, а със своята млада любовница, видяха папараците на Уикенд. И двамата бяха широко усмихнати, спокойни, предразположени към разговори с познати и приятели и не се притесняваха да демонстрират близостта си.

Цяла вечер възрастният актьор и младата му приятелка не се отделиха един от друг. Алексиев-старши сияеше, изглеждаше подмладен поне с 10 години и според познатите му това се дължи на любовта със студентката и на факта, че вече не се чуди как да я крие. Никой не изглеждаше изненадан, че ги вижда един до друг.

Познатите на Стоян се радват, като го виждат щастлив с младата Ивана. В същото време обаче дълбоко съжаляват съпругата му Надя, която продължава да го търпи под покрива на общото им жилище. Преди няколко седмици актьорът обяви в тв интервю, че не е напуснал жена си и продължава да дели един апартамент с нея.

Сега всички се чудят докога Надя ще понася мълчаливо унижението да слугува на съпруг, който открито ѝ слага рога и то с момиче, по-младо от най-малкия му син.

Преди месец актьорът обяви, че и трите му деца, и Надя знаят отдавна за „приятелството” му с Ивана. И беше категоричен, че между двамата наистина има силна връзка, която обаче не била сексуална. Никой не вярва на тези думи, особено предвид факта, че Стоян и младата му колежка са заедно навсякъде и отношенията им не изглеждат само платонични.

Снимка на страницата на актьора във Фейсбук, пусната през март миналата година, показва, че е бил с Ивана в Бурса, а заедно с тях са пътували и други млади хора, вероятно нейни приятели. Тя е публикувана само 10 дни след рождения ден на Алексиев, което означава, че е възможно да го е празнувал с тях в турския град. Не е ясно къде е била съпругата му през това време.

Самият Стоян Алексиев е получил предизвестие, че вече няма да е част от щатната трупа на Народния театър, защото го пенсионират. Той обаче продължава да играе във всички постановки, в които е бил ангажиран преди пенсионирането си. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !