Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Джони Деп принуден да разпродаде имотите си

отпечатай новината

14.11.2017 12:09 | Видян 1180 пъти

Джони Деп принуден да разпродаде имотите си

Джони Деп пусна на пазара и последния си пети пентхаус в луксозната сграда Eastern Columbia Building в Лос Анджелис, като цената, за която успя да го продаде, е 1.425 милиона. Така актьорът спечели 10.88 милиона от петте жилища в сградата, въпреки че се опита първоначално да ги продаде накуп за 12.78 милиона. Със сигурност е доволен и на тази сума, защото Деп има сериозни финансови затруднения и дългове, заради които разпродава почти цялото си имотно състояние.

Той обвини мениджърите си, че са го довели до ръба на фалита, а те заявиха, че си е виновен сам, защото много харчел – месечните му разходи били по около два милиона. Сега той дължи пари както на компанията, която е менажирала финансовото му състояние, така и на други фирми и институции. Затова и ще продължи с разпродажбата на имотите.

Почти веднга след раздялата с Амбър Хърд той продаде две свои имения (във Франция и Венеция) – едното през октомври 2016, а другото през ноември, за общо 5.5 милиона долара. Сумата обаче отдавна е използвана за попълване на финансови дупки и дългове, така че актьорът няма друг избор, освен да разпродава още. За негов късмет, все още има имоти, които да пуска на пазара.

Източник: eva.bg

Снимка: getty images/guliver

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !