Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Мерцедес с нова мощна иновация в...

Mercedes стана първият автомобилен производител в САЩ,...

Милица Гладнишка полази Зуека в бар

отпечатай новината

14.11.2017 14:12 | Видян 2231 пъти

Милица Гладнишка полази Зуека в бар

До преди две години Милица Гладнишка не можеше да стигне до кварталната бакалия, без някой чешит да я спре на улицата и да я попита „Къде е Величко? Да не си го изяла?“. Плешивият чехльо от „Етажна собственост“ бе експлоатиран безмилостно от героинята й Мими – събирателен образ на редовата домакиня от крайния квартал, която мачка сметки, клюки и егото на мъжа си с комбинацията от електриков клин, вързано на тъмно кукуригу и лют бяс в очите. След по-малко от три месеца Милица ще бъде принудена да отбива коктейли като комплимент. Малко след като се разсее махмурлука ни след новогодишните празници в прайм тайма на Нова тв ще се завърти „Полицаите от края на града“, в който фурията с македонски корен ще върти бар. Клапата на продуцираната от Global Films комедия щракна преди седмица, а в униформите на

ченгетата, които по-скоро всяват хаос в обществения ред, отколкото да го пазят,

ще видим Румен Угрински и Герасим Георгиев-Геро. „Милица засне първите си сцени със Стефания Колева. Имат страхотна екранна химия, харесват се като колеги и диалозите им отключват смях на ръба на истерията. Понякога от кикотенето им чак не се разбира какви ги говорят, а те го удрят на пълна импровизация, която е много идейна и екипа не спира да снима.“, споделиха за „Монитор“ близки до продукцията.

По сценарий персонажа на Гладнишка е самотна женица, чиито мъж е в затвора. Работата й като барман потиска неувереността й и тя смело скача на част от клиентите си след два шота време. Първата „жертва“ на огнения й темперамент в сериала по патент на испанския Los hombres de Paco се оказва героя на Васил Василев-Зуека. По ирония на съдбата Милица научава, че трябва

да полази безкомпромисно дребничкия комик

от съпругата му Ани, която е втори режисьор на терен. Зрителите на „Като две капки вода“ и редовите меломани отдавна са наясно, че актрисата има афинитет към джаза и глас, който планини повдига. Дали музикалния й талант ще бележи и „Полицаите от края на града“ още не е ясно, но най-нетърпеливите да чуят Милица могат да го направят на 7 декември в столичния „Терминал 1“.

„Полицаите от края на града“ е първата поредица, който екипа на Маги Халваджиян прави за Нова тв и третото заглавие, с което медията продължава инвазията си в производството на бг сериали. След „Откраднат живот“ Dream Team в лицето на Евтим Милошев и Любо Нейков рабтят и по криминалето „Дяволското гърло“, чиято премиера се очаква пролетта.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !