Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Галена мери глас с Цеца Величкович

отпечатай новината

15.11.2017 13:40 | Видян 1991 пъти

Галена мери глас с Цеца Величкович

Галена и Цвети Янева приеха поканата да се включат към отбора от най-големите звезди на Балканите, които ще пеят на концерта си по случай 25 години от създаването на радио "Веселина".

Всичките 7 изпълнители и формации вече са започнали своята подготовка за музикалното шоу в зала "Арена Армеец" на 22 февруари и ще разчитат както на визия, така и на добре подбрани песни, изпълнени по запомнящ се начин.

Нежното присъствие от България, Галена и Цветелина Янева разкриха в аванс, че двете ще изпълнят хитовете си с бенд на живо. Както е известно на феновете, те са приятелки, не се конкурират, а се колаборират в името на качеството на техните продукти. Дуетното им парче "Пей, сърце" стана мега хит.

В тричасовия музикален спектакъл, организиран от "Веселина" и "Boom Live", ще вземат участие още Берковската духова музика, Оркестър "Орфей", Азис, Пеги Зина и Цеца Величкович.

В момента Галена е в треска за турнето си в Америка, което ще протече доста екзотично. Досега нито един български изпълнител не е правил толкова разнообразен и уникален по рода си музикален тур. Първо певицата ще стъпи в Канада за своя единствен концерт там - 17 ноември в Торонто. На следващия ден ще прекоси Мичиганското езеро, за да пее пред българите в Чикаго, а веднага след това ще отлети за Флорида. Следва пътуването до Бахамите с круиз прибиране обратно в Маями.

Финала на това вълнуващо турне Галена ще сложи отново в Чикаго. Веднага след концерта певицата лети обратно за България, за да бъде част от големия концерт за 16-ия рожден ден на телевизия "Планета" на 28 ноември в зала "Колодрума" в Пловдив.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !