Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Екстравагантно парти за 43-ия рожден ден на Лео

отпечатай новината

16.11.2017 14:46 | Видян 1706 пъти

Екстравагантно парти за 43-ия рожден ден на Лео

Не е задължително да е рожденият ден на Леонардо ди Каприо, за да откриете в клуба актьор, природозащитник и частен любител на джетове, но със сигурност помага. Тъй като 43-годишният актьор достига средна възраст, неговата издръжливост за купони още не е започнала да сигнализира, както се видя на екстравагантния му рожден ден тази седмица.

За случая - и умът ви, 43 не е по-специален рожден ден, със сигурност не е 16 или 21, или 50 - ди Каприо пое към Highlight Room, наскоро отворен клуб на покрива в хотел Dream Hollywood в Лос Анджелис , Калифорния, и го изпълни с модели, актьори и The Weeknd, както се съобщава от E! Новини. Робин Тик и неговата приятелка Ейприл Лов Гиъри се появиха; бившата звезда на Госип гирл Джесика Сжо също беше там; и директорът на Revenant Алехандро Гонзалез Инариту дори се появи.

Робърт Патинсън и The Weeknd, и двамата свежи от раздялите си, също се отправиха към зала Highlight за вечерта. Патинсън дойде сам около 1:30 ч., а The Weeknd, известен още като Абел Тесфайе, пристигна в бяло Бентли с моделката актриса Емили Ратайковски.

Ди Каприо остана до зори, което не е изненадващо предвид митологията, свързана с рождените му дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !