ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Дара си прибра Трендафилов след изневярата му

отпечатай новината

17.11.2017 15:43 | Видян 3617 пъти

Дара си прибра Трендафилов след изневярата му

Певицата Дара си прибра обратно вкъщи поета Константин Трендафилов, след като й изневери с една от актуалните участнички в Х фактор.
 
Двамата се събраха след кратка раздяла от две седмици. През това време тя наду деколтето си с нови силиконови гърди, с които го примами отново.
 
В последно време двамата не се появяваха заедно на светски събития, нито пък споделяха общи снимки в социалните мрежи. Това накара много от феновете им да се запитат какво се случва с влюбените. Това съмнение приключи преди около седмица. Тогава Константин пусна свое музикално парче – Кекс, което Дара подкрепи, като публикува линк в профила си.
 
„С Константин сме заедно и много се обичаме! Все още не е писал текстове за мен, но ще започне!“, издаде младата изпълнителка.
 
Трендафилов бурно подкрепяше една от участничките в тазгодишния сезон на Х фактор – Манал, пише седмичник. Той агитираше да се гласува за нея, а след отпадането й я снима полугола в клипа си към песента Кекс. Дали се е случило нещо между тях, не се знае, но е факт, че Коци бързо се завърна в обятията на Дара, която съвсем наскоро се сдоби с чифт силиконови гърди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !