профили

Джеси Меткаф

Джеси Меткаф

Пол: Мъж

Едва ли има девойка, която би останала безразлична към латиносексапила на Джеси Меткаф. Познаваме го като градинаря Дон Роланд от Отчаяни съпруги. Онзи същият, който не се свенеше да палува с Ева Лонгория и й разби семейството.
В края на миналата година актьорът навърши 30 години. Роден е в Калифорния, но кръвта му е средиземноморска. Баща му има френско и италианско потекло, а майка му е наполовина италианка, наполовина португалка. Резултатът от тази смес определено е сполучлив!
Джеси е глезеното дете на родителите си – няма братя и сестри и винаги всичко е било за него. Когато е тийнейнжър, любимото му занимание е да играе баскетбол. Няма равен на себе си в училищната лига. Никога обаче не си поставя целта да стане професионален спортист. Предпочита да бъде артист. Завършва актьорско майсторство в Ню Йорк, след което се мести да живее в Лос Анджелис.
Първото му по-сериозно участие е в латиносериала Страсти. Част от екипа на филма е в продължение на 5 години. През 2004 г. се отказва, защото разбира, че повече няма накъде да се развива.
Дебютната му роля в киното е в комедията Джон Тъкър трябва да умре. Там играе непоправим плейбой, чието единствено верую в живота е да сменя жените като носни кърпички. Отива му, трябва да признаем.
След участието в Отчаяни съпруги имиджът на секссимвол е окончателно затвърден. Това обаче не означава, че в личния му живот всичко върви по мед и масло. Даже напротив.
През лятото на 2007 година Меткаф преживява истински шок. Приятелката му Надин Койл, с която са заедно от година и половина и на която е решил да предложи брак, го зарязва. Причината е съвсем прозаична – ревност и съмнение за изневяра.
Надин, която е една от звездите от момичешката група Girls Aloud, вижда снимки на любимия си с непозната девойка. Реакцията е мигновена – раздяла. Джеси се кълне, че винаги е бил верен, но не успява да убеди момичето. Така, въпреки огромното желание на актьора да задържи гаджето си, връзката се разпада.
Меткаф се затваря в себе си, не иска да говори с никого. Намира утеха единствено в музиката. Решава, че ако се занимава с повече неща, ще му бъде по-лесно да преодолее сполетялата го драма.
Латиночаровникът има голям порок – пиенето. По едно време положението става толкова сериозно, че по настояване на Надин влиза в клиника за рехабилитация от алкохолна зависимост.
Сега твърди, че се е превърнал в пълен трезвеник и напълно е забравил любовта си към чашката. Дали е така обаче? И дали скоро ще се намери девойка, която да влезе под кожата му след претърпяното любовно разочарование?

отпечатай новината

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !