профили

Ерик Мабиус

Ерик Мабиус

Рождена дата: 21.04.1974
Пол: Мъж

Поредният хитов сериал на Нова телевизия е Грозната Бети. Ролята на очилатата сладурана е поверена на Америка Ферера. Нас обаче ни интересува главният герой - Дейниъл, който прави убийствен тандем с Бети и двамата заедно сразяват големите акули в света на модата. Ерик Мабиус е сред 15-е най-секси мъже в света. Списание Пийпъл го включи в престижната си класация в края на миналата година. 36-годишният овен е роден в Харисбърг, Пенсилвания, в семейство на ревностни католици. Във вените му се преплитат американска, ирландска, австрийска и полска кръв.
Кариерата му започва през 1995 година. Сред най-известните продукции, в които се снима, са Секс игри, Заразно зло и Заразно зло: Апокалипсис, Екстремен отбор. Най-много слава обаче печели с участието си в Грозната Бети.
Естествено, интересът на жените към него е огромен. За тяхно съжаление обаче от повече от две години той вече не е свободен.
През януари 2006 година Ерик сключва брак с дългогодишната си приятелка Иви Шерман, която е интериорен дизайнер. Двамата имат син - Максфийлд. Любопитно е как актьорът се запознава с бъдещата си съпруга - по време на обучение по секс в клас.
Мабиус има много любопитно и твърде изненадващо за мнозина хоби - да си цапа ръцете.
"Обичам ръцете ми да са мръсни и да се нахвърлят яростно към някоя стена. Обичам да се чувствам така, сякаш съм част от къщата", споделя актьорът.
Някак си не си го представяме в ролята на изцапан бачкатор. Но щом казва...
 

отпечатай новината

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !