профили

Факундо Арана

Факундо Арана

Рождена дата: 31.05.1972
Пол: Мъж
Ръст: 189 см.

Аржентинецът е на 36 години, роден е в митичния Буенос Айрес. Прякорът му е Хохито - така го е наричала баба му като малък.
В училище бил затворен. Вместо да лудува с връстниците си, предпочитал да рисува. Има три сестри, едната по-голяма, другите две - по-малки. Когато е на 15, негов приятел го завежда на курс по актьорско майсторство и той решава кое е неговото призвание. Всичко изглежда прекрасно, но като в сапунка внезапно се случва нещо.
Лекарите откриват, че младежът страда от болестта на Ходжкин - рак на лимфните възли. Следват десет месеца интензивно лечение и пет години лекарско наблюдение. Факундо обаче проявява мъжество и се справя с кризата.
Веднъж, докато се разхождал в метрото със саксофона си, един пътуващ саксофонист го поканил да свири. Така от музиката отново се открил пътят му към актьорството. Виждат го случайно продуценти и го вземат на работа. Получава предложение да се труди на заплата в местния Canal 9.
Снима се в Alta Comedia, Marco el Candidato, La Hermana Mayor и още куп сериали. Успехът идва по време на снимките на Див ангел. След тях става известен не само в Аржентина, но и по целия свят.
Следва роля в Яго - дива страст. Играе самотен човек, който живее в Игаусу. За да отговаря на образа, се подстригва, пуска си брада, подлага се на диета под наблюдение на специалист.
Снимките на филма завършват със скандал. Продукцията е суперуспешна и Факундо разчита на това отново да се снима с Наталия Орейро. Но ролята е дадена на друг. Това вбесява актьора и той напуска канала.
Да се чуди човек как е възможно, но е факт - в личния си живот Факундо няма никакви, ама наистина никакви успехи. Забелязван е в компанията на красива манекенка, но стане ли въпрос за нея той заявява, че обича да говори за кучето си Пампа. То е единственият му спътник в живота и негов любим събеседник.
Междувременно латиноамериканките го обявиха за Секссимвол №1! Жените са категорични - Арана е сбъдната им еротична фантазия.

отпечатай новината

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !