профили

Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева

Пол: Жена

Соня Колтуклиева е родена на 28 юни в града на Ванга – Петрич и като комшийско момиче на предсказателката поема от енергетиката на това място, за да се превърне в една от най-умелите астроложки и нумероложки в елита.

Самата тя е астрална близначка на Глория и експрезидента Георги Първанов – Гоце. Започва журналистическата си кариера във в.

Труд. Предсказанието на Ванга, че след 30-ата си година ще пътува, се сбъдва. Тя се превръща в една от най-популярните пътешественички, кръстосала света от Сеул до Ванкувър и от Рио до Стокхолм. Влюбена е в Лондон, където живее семейството й.

През 90-те години работи във в. Отечествен фронт. Тв звездата й изгрява в предаването на БНТ Шок, където е партньорка на Светослава Тадаръкова. След това Колтуклиева прави свое предаване Партньорство за бизнес, с което обикаля планетата.

Така се среща и прави интервюта с бизнесмени като Бил Гейтс. Среща със Симеон Втори през 2001 година я вкарва в пиара и политиката.

Тя е сред имиджмейкърите на царските хора, работи за образа на милиардера Тор Бьорголфсон, а след това на хора от българската туристическа индустрия. Главен секретар е на Съюза на инвеститорите в туризма. Издател е на аналитичния сайт bulgaria-news. 

отпечатай новината

Новини

Проф. Кенаров: Соня Колтуклиева помогна на десетки хиляди болни българи

За първи път 19 минути разкрива една изключителна история...

Соня Колтуклиева напусна "Биг Брадър" на метри преди финала

Журналистката Соня Колтуклиева напусна Къщата на...

Опити за примирие и елиминации в Биг Брадър Ол старс

На последните номинации всеки един от Съквартирантите...

Евгени и Соня си обявяват открита война

На елиминациите снощи застрашени от изгонване бяха...

Соня Колтуклиева в болница

Журналистката Соня Колтуклиева колабира в дома си вчера...

Соня Колтуклиева: Орлин и Багата отиват на финал

Соня Колтуклиева е първата, напуснала от Къщата на ВИП...

Няма коментари към този профил !