Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Битки на няколко фронта в Къщата

отпечатай новината

30.11.2017 15:28 | Видян 1533 пъти

Битки на няколко фронта в Къщата

Тази вечер в Биг Брадър: Most Wanted битките ще се водят на няколко фронта, а стратегиите на някои от Съквартирантите ще стават все по-крайни. Емоционалните признания на Зорница ще докоснат дълбоко някои от звездите в Къщата и те също ще споделят съкровени тайни от личния си живот.

След пропукването на основния лагер, Мариела и Луна ще продължат да превземат противника отвътре. Нордел далеч няма да спре да играе своята опасна игра, а след последните неразбирателства между Фънки и Джино, тя ще използва момента и ще се опита по естествен начин да отлъчи и Бианкалана от групата.

Някои от Съквартирантите обаче ще усетят задкулисните тактики на готвачката и ще свикат спешен съвет. Какви мерки ще бъдат предприети и ще успее ли основният лагер да се сплoти отново, предстои да разберем.

Отношенията между Людмила и Динко ще се влошават с всяка изминала минута, a новата бомба между двамата ще избухне заради поредната необмислена постъпка на Вълев и тежките санкции, които Биг Брадър ще се принуди да наложи заради нея.

Опитвайки се да привлече вниманието върху себе си, Господин ще изложи на опасност собственото си здраве, а Захажаева няма да премълчи и отново ще постави въпроса за фалшивия му героизъм на дневен ред.

По време на номинациите на живо очи в очи, които се проведоха снощи, Зорница направи изключително емоционално признание, провокирана от тежките нападки на Динко.

Красавицата сподели, че преди време е преживяла спонтанен аборт и още не може да се отърси напълно от това, а тази вечер ще видим подкрепата на Съквартирантите ѝ. Докоснати от силните думи на Зори, някои от тях също ще отворят душите си и ще признаят дълбоко пазени тайни от животите си.

Ще се почувства ли Линдарева по-силна от подкрепата на приятелите си и как ще постъпи Динко, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Мариела, Луна, Динко, Фънки и Людмила са номинирани за изгонване от Къщата след последните номинации. Петимата ще се борят за одобрението на зрителите, а някой от тях ще напусне в понеделник, само седмица преди големия финал на шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !